Kattintson a kiválasztott női, vagy férfi trikó képre, ha a nagyított képet kívánja látni

Egyedi trikó nyomtatás, feliratozás, emblémázás, logo nyomtatás

Ön csak kiválasztja a megfelelő trikót, és megadja a grafikát. Mi elkészítjük a nyomtatott, emblémázott, feliratozott egyedi női, vagy férfi trikót. Egyedi trikók: +36-30-521-4895

Női, férfi, trikónyomtatás, de vállaljuk egyesületi pl kosárlabda mezek, KKV-és, valamint céges trikók, feliratok, emblémák, képek, logók nyomtatását is többféle technikával. Az 2.500 Ft/db-tól való saját trikóra történő nyomtatás mellett, hozott anyagra is vállalunk nyomtatást, 1500 Ft-tól.Több típusú trikó feliratok találhatóak kínálatunkban, de saját tartalom nyomtatás trikóra is megvalósítható

Kattintson a kiválasztott képére, részletes információkért.

 Egyedi trikó nyomtatás, feliratozás, emblémázás, logózás, készítés – Digitális direkt nyomtatással.

Trikó nyomtatás, feliratozás, emblémázás – Digitális direkt nyomtatással

Digitális direkt trikó nyomtatás 3.000 Ft-tól. Kínálatunkban saját és hozott anyagra történő nyomtatást egyaránt megtalálja. Fényképtől a logón és emblémán át, egészen az egyedi feliratok elkészítéséig mindent vállalunk.

 

 Egyedi flex fóliás trikó nyomtatás, feliratozás, emblémázás, logózás, készítés – Flex fóliás nyomtatással.

Trikó feliratozás, emblémázás, nyomtatás – Flex fóliával

Flex fóliás trikónyomtatás 3.000 Ft-tól. Kínálatunkban saját és hozott anyagra történő nyomtatást egyaránt megtalálja. Fényképtől a logón és emblémán át, egészen az egyedi feliratok elkészítéséig mindent vállalunk.

 

 

 Egyedi flock fóliás trikó nyomtatás, feliratozás, emblémázás, logózás, készítés – Flock fóliás nyomtatással.

Trikónyomtatás, feliratozás, emblémázás – Flock fóliával

Flock fóliás trikónyomtatás 2.500 Ft-tól. Kínálatunkban saját és hozott anyagra történő nyomtatást egyaránt megtalálja. Fényképtől a logón és emblémán át, egészen az egyedi feliratok elkészítéséig mindent vállalunk.

 

 

 Egyedi trikó transzfer nyomtatás, feliratozás, emblémázás, logózás, készítés – Transzfer nyomtatással.

Trikó, emblémázás feliratozás, nyomtatás – Transzfer nyomtatással

Egyedi trikó transzfer nyomtatás 2.500 Ft-tól. Kínálatunkban saját (fehér és színes) és hozott anyagra történő nyomtatást egyaránt megtalálja. Fényképtől a logón és emblémán át, egészen az egyedi feliratok elkészítéséig mindent vállalunk.

 

 Egyedi trikó szitázás, nyomtatás, feliratozás, emblémázás, logózás, készítés – Szitázással,  nyomtatással.

Trikó, emblémázás feliratozás, nyomtatás – Szitázással

Egyedi trikó szitázás 1.300 Ft-tól (+ szita díja). Kínálatunkban saját és hozott anyagra történő nyomtatást egyaránt megtalálja. Fényképtől a logón és emblémán át, egészen az egyedi feliratok elkészítéséig mindent vállalunk.

 

Az áraink HUF-ban értendőek és nem tartalmaznak visszaigényelhető Áfá-t

Amennyiben kérdése van, részletesebb információra van szüksége, vagy rendelni kíván, akkor ezt megteheti a közvetlen email küldő felületünkön, vagy hívhatja a lenti közvetlen elérhetőségemet.

Egyedi trikónyomtatás – Egyedi pólók rendelése: +36-30-521-4895