Egyedi ajándék nyomtatás, feliratozás

Ön csak kiválasztja a megfelelő ajándéktárgy alapot, és megadja a grafikát. Mi elkészítjük a nyomtatott, emblémázott, feliratozott egyedi ajándékot.

Kattintson a kiválasztott ajándéktárgy képére, részletes információkért.

Egyedi bögre feliratozás, nyomtatás, emblémázás

Bögre feliratozás, emblémázás, nyomtatás.

Ajándék bögre 1.800 Ft-tól. Kínálatunkban talál fehér -, fekete -, teljes paláston nyomott -, víztiszta és opál üvegbögrét. Fényképtől a logón át, egészen az egyedi feliratok elkészítéséig mindent vállalunk.

 

Egyedi egérpad feliratozás, nyomtatás, emblémázás

Egérpad feliratozás, emblémázás, nyomtatás.

Ajándék egérpad 2.000 Ft-tól. Kiváló minőségű egérpadok, egyedi nyomtatása. Fényképtől a logón át, egészen az egyedi feliratok elkészítéséig mindent vállalunk.

 

Egyedi falióra feliratozás, nyomtatás, emblémázás

Falióra feliratozás, emblémázás, nyomtatás.

Ajándék falióra 4.000 Ft-tól, 30 cm-es átmérővel. Kiváló minőségű faliórák, egyedi nyomtatása. Fényképtől a logón át, egészen az egyedi feliratok elkészítéséig mindent vállalunk.

 

Egyedi kutyatábla  feliratozás, nyomtatás, emblémázás

Kutyatábla feliratozás, emblémázás, nyomtatás.

Ajándék egyedi kutyatábla 1.500 Ft-tól. Akár kedvence fotójával, saját szöveggel is elkészítjük. Fényképtől a logón át, egészen az egyedi feliratok elkészítéséig mindent vállalunk.

 

Egyedi mágnes feliratozás, nyomtatás, emblémázás

Mágnes feliratozás, emblémázás, nyomtatás.

Ajándék mágnes 500 Ft-tól. Kínálatunkban talál kör, négyzet, ovális, téglalap, szív alakú mágneseket. Fényképtől a logón át, egészen az egyedi feliratok elkészítéséig mindent vállalunk.

 

Egyedi naptár feliratozás, nyomtatás, emblémázás

Naptár feliratozás, emblémázás, nyomtatás.

Ajándék egyoldalas naptár már 700 Ft-tól. Kínálatunkban talál 13 oldalas naptárakat is már 2.500 Ft-tól. Fényképtől a logón át, egészen az egyedi feliratok elkészítéséig mindent vállalunk.

 

Egyedi puzzle feliratozás, nyomtatás, emblémázás

Puzzle feliratozás, emblémázás, nyomtatás.

Ajándék puzzle 2.000 Ft-tól. Kínálatunkban talál A5-től egészen az A3-as méretig, téglalap és szív formájú egyedi puzzle-t. Fényképtől a logón át, egészen az egyedi feliratok elkészítéséig mindent vállalunk.

 

Egyedi szatén párna  feliratozás, nyomtatás, emblémázás

Szatén párna feliratozás, emblémázás, nyomtatás.

Ajándék szatén párna 3.000 Ft-tól. Kínálatunkban talál négyzet alakút (30x30, 40x40 cm-es), illetve szív alakút (30x30, 40x40 cm-es). Fényképtől a logón át, egészen az egyedi feliratok elkészítéséig mindent vállalunk.

 

Az áraink HUF-ban értendőek és nem tartalmaznak visszaigényelhető Áfá-t!

Amennyiben kérdése van, részletesebb információra van szüksége, vagy rendelni kíván, akkor ezt megteheti a közvetlen email küldő felületünkön, vagy hívhatja a lenti közvetlen elérhetőségemet.

Egyedi ajándék nyomtatás – Póló Bázis: +36-30-521-4895